Source

Source zorgt ervoor dat het inhuren van externe professionals vlekkeloos verloopt: vanaf de onboarding naadloos overgaan tot de contractuele set-up en een tijdige betaling. Bij Source zit je altijd goed. Als opdrachtgever, als consultant en als leverancier!

Risicovrij inhuren op een transparante en persoonlijke manier, dat is Source! Leer meer over onze dienstverlening.

MSP

Een Managed Service Provider (MSP) is meer dan een combinatie van matchmaking en contractbeheer. Vanuit een MSP oplossing neemt Source het gehele inhuurproces uit handen en optimaliseert dit verder. Wij managen jouw leveranciersbestand waarbij kwaliteit en slimme kostenbesparingen bij elke inhuur centraal staan. Daarnaast regelen we de contracten in en garanderen we een vlekkeloze administratieve afhandeling met het oog op tijdige betalingen en het minimaliseren van de risico’s die externe inhuur met zich meebrengt. Ontdek onze dienstverlening hier.

 

Naar MSP

Contractmanagement

Stel je voor, een werkdag zonder het hoofd te moeten breken over contracten, legale vraagstukken, uitbetalingen of andere zaken die gerelateerd zijn aan de inhuuradministratie. Klinkt dat onhaalbaar?
Dat is het zeker niet! Source maakt het mogelijk zodat jij je volledig op jouw core business kan richten. Daarnaast beperken wij voor jou de risico’s op arbeidsrechtelijke, fiscale en overige juridische gebieden en zorgen wij voor een aanzienlijke kostenbesparing.
Source maakt inhuren goedkoper vanaf de eerste inzet! Ontdek onze dienstverlening hier.

 

Naar contractmanagment

Opdrachten

Zoekt u een opdracht?
Het huidige aanbod van alle openstaande projecten
en vacatures vindt u in het online platform van
HeadFirst Group: Select.

 

Registreer kosteloos

Wie wij zijn

Source staat voor het faciliteren van een transparant en zorgenvrij inhuurproces. De begrippen ‘transparant’ en ‘zorgenvrij’ staan centraal in alles wat wij doen en communiceren. Niet alleen naar de klanten toe, maar ook naar consultants en leveranciers. Begrippen als duidelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, aandacht en snelheid typeren onze dienstverlening en onze medewerkers.

 

Over ons