Wij zijn Source

Source België staat voor het faciliteren van een transparant en zorgenvrij inhuurproces. De begrippen ‘transparant’ en ‘zorgenvrij’ staan centraal in alles wat wij doen en communiceren. Niet alleen naar de klanten toe, maar ook naar consultants, leveranciers en medewerkers. Begrippen als duidelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, aandacht en snelheid typeren onze dienstverlening en onze medewerkers.

Missie

Source staat voor het realiseren van een transparant en zorgenvrij inhuurproces voor de werkende wereld.

Visie

In wat voor wereld werken we?

  • Een wereld waarin wet- & regelgeving continu wijzigt
  • Een wereld dat kostenbesparing op elke business case zet
  • Een wereld waarin transparantie een must have is
  • Een wereld dat flexibiliteit eist
  • Een wereld waarin gemak centraal staat

De werkende wereld is voortdurend in verandering. Verandering is de enige constante: dat geldt ook voor Source. Inspelen op die veranderingen is de enige mogelijkheid om bestaansrecht te hebben en te houden. Het continu monitoren van de wensen van onze opdrachtgevers en onze consultants is daarbij essentieel.

Historie

Van lokaal naar internationaal. Van pionier naar professioneel. Van inhuur naar index. Source heeft in de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt. Eén ding is onveranderd gebleven: de passie en de overtuiging waar wij ons werk mee doen.
We zijn in 25 jaar tijd uitgegroeid van een klein bedrijf met een lokale focus naar een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg. De markt waarin wij opereren is dynamisch en volop in beweging, onze klanten zijn heel divers en de consultants waar wij mee werken zijn inspirerend.

HeadFirst Group

Source is, samen met HeadFirst, Proud Company en Designated Professionals, onderdeel van HeadFirst Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken circa 5.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in de Benelux, waarmee we een jaaromzet realiseren van circa 500 miljoen euro.